Documentarchivering

Kunt u een belangrijk document niet vinden, juist als een klant belt? Is uw archief slecht doorzoekbaar, waardoor het veel tijd kost om een juist document terug te vinden? Vervelend, maar er zijn oplossingen. Modern document-archivering levert u veel voordeel op.

Met de oplossingen van RICOH | Business Center Noord B.V. kunt u al uw documenten scannen, verwerken en archiveren binnen uw bedrijfsapplicatie(s). Het scannen, controleren en opslaan van de documenten gebeurt via een overzichtelijk scherm. Met behulp van vooraf ingestelde parameters worden uw documenten op de juiste locatie geplaatst en opgeslagen.

Een verbinding met het gebruikte bronsysteem maakt het mogelijk om vanaf het display van een MFP direct de juiste relatie of het gewenste project te selecteren. U kunt uw gescande documenten meteen achter de gekozen relatie/project plaatsen. Zo houdt u alle relevante informatie eenvoudig binnen uw bedrijfsapplicatie(s). De documenten zijn voor de bevoegde gebruiker van de applicatie inzichtelijk. Overal en altijd!

Meer weten? Neem contact op met de experts van RICOH | Business Center Noord B.V. Wij helpen u graag!