Printen en digitaliseren op maat

Haal alles eruit wat erin zit met

Een kapotte printer zien wij niet als een probleem, maar als een kans tot groei. Dit is namelijk hét moment om je bedrijf door te lichten en processen beter in te richten. Hoe zit het bijvoorbeeld met de toner- en beheerkosten? En zijn er misschien mogelijkheden om onderdelen van het proces te digitaliseren en daarmee direct te besparen? Dit zijn vragen die je van onze specialisten kunt verwachten; jouw sparringpartners op het gebied van printen en digitaliseren.

Onze specialisten geloven niet in generieke oplossingen, maar gaan uit van de potentie van jouw bedrijf. Wij signaleren wat er speelt, benoemen kansen in jullie processen en loodsen je door de realisatie heen. Als dat betekent dat er gewoonweg één printer moet worden vervangen, dan voeren wij dit voor je uit.

“We hoeven ons nooit druk te maken over onze printers”

kWant controls

Heb je daarnaast behoefte aan een betere scanoplossing of slimmer ingeregelde digitale bedrijfsprocessen? Geen probleem, RICOH | Business Center Midden maakt de vertaalslag, adviseert in begrijpelijke termen én voert uit.

Kom in contact

“Hoe wij de mannen van RICOH | Business Center Midden zouden omschrijven? Behulpzaam, vlot en goed bereikbaar!”

Martijn van Eurochoice

In 5 stappen naar efficiënter werken

Dit is hoe wij jou helpen

Het eerste contact

Stap 1

Jij hebt vraagstukken over printen, scannen, digitaliseren of videovergaderen en geeft dit bij ons aan. Wij nemen direct contact met je op en bespreken de huidige situatie met je.

Situatie in beeld brengen

Stap 2

Bij voorkeur bezoeken we je op locatie  om een volledig beeld van de situatie te krijgen. Zo kunnen we kansen voor jouw bedrijf direct signaleren. Voor wie is de oplossing bedoeld? Wat is de uitdaging waar jouw bedrijf tegenaan loopt? Wat is de beste oplossing met oog op jullie bedrijfsprocessen, efficiëntie, duurzaamheid en financiën?

Advies op maat

Stap 3

Wij geven je een advies op maat; je ontvangt van ons dus geen platte offerte met alleen producten of diensten We zetten onze kennis in om je een oplossing te bieden waar je echt wat aan hebt; op korte én lange termijn. Ons voorstel heeft een duidelijk doel: verbetering van jullie bedrijfsprocessen zodat jullie efficiënter kunnen werken, in print én digitaal.

Installatie

Stap 4

Als jij ons advies ziet zitten, dan volgt de oplevering en installatie. Uiteraard leveren wij niet slechts tot aan de voordeur. Wij gaan pas weg als we zeker weten dat de te leveren apparatuur of diensten naar behoren werken.

Service

Stap 5

Een specialist van RICOH | Business Center Midden kan naar behoefte instructie geven en een training verzorgen voor jullie medewerkers. Zo kunnen jullie het meeste uit de nieuwe apparatuur of oplossing halen. Lopen jullie onverhoopt tegen problemen aan? Neem dan contact op met de serviceafdeling en we helpen je zo spoedig mogelijk!

Laat ons weten wat je zoekt

Uitgelichte klantcase

Zij gingen je voor

Marktleider in Noord-Nederland

Ons advies verbetert jouw bedrijfsprocessen

Sparringpartner met wie je samen kunt groeien

Als jij slimmer wilt werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wij geloven in de persoonlijke aanpak.

Bel mij terug
Contact
WhatsApp ons

Print en automatiseringsoplossingen voor het
MKB, corporates, scholen en overheden.