Efficiënte cloudprint oplossing met RICOH Smart Integration

In de huidige digitale wereld is het belangrijk om efficiënt te werken en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen. RICOH Smart Integration biedt een oplossing voor de integratie van documentprocessen en cloud-gebaseerde toepassingen op verschillende apparaten.

Gebruiksvriendelijke apps

Dankzij de gebruiksvriendelijke apps van RICOH kunt u uw multifunctionele printer (MFP) en andere slimme apparaten eenvoudig verbinden met populaire cloudservices van derde partijen. Hierdoor is de informatie die u het meest nodig heeft direct toegankelijk en klaar om gebruikt en gedeeld te worden, wanneer u maar wilt.

“Het juiste advies resulteerde in een forse besparing met behoud van het service niveau”

Kuipers Verzekeringen

Documentprocessen automatiseren

Met RICOH Smart Integration kunt u uw papieren documenten omzetten in bewerkbare digitale bestanden en deze opslaan in de cloud. Hierdoor kunt u uw kantoor-, print- en papierkosten verlagen en documenten vanuit de cloud printen zonder extra IT-apparatuur. Bovendien kunt u dagelijkse workflows automatiseren om slimmer, sneller en kostenefficiënter te werken. Ook vergaderingen houden vanaf uw interactive whiteboard en inhoud delen via de cloud is mogelijk.

Externe cloudservices

Met RICOH Smart Integration kunt u verbinden met tal van externe cloudservices zoals Google Drive, DocuWare of Office 365. Hierdoor kunt u uw workflows verbeteren en sneller, slimmer en voordeliger werken. Bovendien kunt u de apps uitproberen voordat u ze koopt en deze zelf configureren zonder hulp van een technicus.

Control+-pakket

Voor extra controle kunt u gebruikmaken van het geavanceerde Control+-pakket, dat een aanvulling is op de overige apps-pakketten. Hiermee kunt u rapportages aanmaken, op afstand configureren en de controle over uw professioneel leven nemen.

Voordelen van RICOH Smart Integration

Met RICOH Smart Integration kunt u efficiënt werken door documentprocessen en cloud-gebaseerde toepassingen te integreren op verschillende apparaten. Hierdoor kunt u kosten besparen, documenten vanuit de cloud printen, workflows automatiseren en vergaderingen houden vanaf uw interactive whiteboard. Probeer het nu uit en ervaar zelf de voordelen van RICOH Smart Integration voor uw bedrijf.

Kom in contact

Zij gingen je voor

Marktleider in Noord-Nederland

Ons advies verbetert jouw bedrijfsprocessen

Sparringpartner met wie je samen kunt groeien

Als jij slimmer wilt werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wij geloven in de persoonlijke aanpak.

Bel mij terug
Contact
WhatsApp ons

Print en automatiseringsoplossingen voor het
MKB, corporates, scholen en overheden.