“De foutkans is bijna nihil.”

Alertec Uitzendbureau BV (www.alertec.nl) is dé specialist op het gebied van werving en selectie van personeel. Alertec Uitzendbureau BV telt momenteel 7 vestigingen, het hoofdkantoor is gesitueerd in Drachten. Efficiënt werken is voor Alertec Uitzendbureau BV een must: er moet snel geschakeld kunnen worden tussen de verschillende vestigingen. Documenten en personeelsdossiers moeten overal en altijd benaderbaar zijn. “De software die we gebruiken voor het rechtstreeks scannen naar ons bronsysteem helpt ons enorm”,  geeft Officemanager Ypie Jongsma aan. “We maken voor iedere uitzendkracht een digitale map aan die we nummeren. Alle gescande documenten kunnen we zo eenvoudig toewijzen aan de juiste map. De foutkans is bijna nihil.”

“Een mooi voorbeeld tenslotte is de tonervoorraad, als deze bijna op ontvang ik een melding en wordt de aanvulling automatisch geactiveerd. Erg handig!”  


Schaalbare oplossingen die aansluiten bij onze groei
Naast deze scanoplossing maakt Alertec Uitzendbureau BV ook gebruik van de optie Digitale Factuurverwerking. “Hier zijn we dit jaar mee gestart. De eerste reacties zijn heel positief. Tot voor kort deden wij de factuurverwerking  nog grotendeels handmatig, tijdrovend werk dus. Inmiddels hebben we de traditionele postbakjes ingeruild, we verwerken de facturen nu geheel digitaal. De samenwerking met RICOH | Business Center Noord B.V. verloopt soepel, ze bieden schaalbare oplossingen die naadloos aansluiten bij onze groei- en efficiencydoelstellingen. De moderne printers binnen onze vestigingen leveren ons echt tijdwinst op. Een mooi voorbeeld tenslotte is de tonervoorraad, als deze bijna op ontvang ik een melding en wordt de aanvulling automatisch geactiveerd. Erg handig!”  

Zij gingen je voor

Marktleider in Noord-Nederland

Ons advies verbetert jouw bedrijfsprocessen

Sparringpartner met wie je samen kunt groeien

Als jij slimmer wilt werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wij geloven in de persoonlijke aanpak.

Bel mij terug
Contact
WhatsApp ons

Print en automatiseringsoplossingen voor het
MKB, corporates, scholen en overheden.