“Ja, wij zijn tevreden over de samenwerking met RICOH | Business Center Noord B.V. !”     

Okkinga Communicatie uit Bolsward is een allround communicatiebureau. De experts van Okkinga Communicatie bouwen dagelijks aan sterke merken. Naast de vele digitale oplossingen is het traditionele printwerk nog altijd een zeer belangrijk en goed werkend communicatiemiddel. Origineel en kwalitatief subliem printwerk creëert resultaat. Dat is ook de reden waarom Okkinga Communicatie een RICOH PRO C5100S in huis heeft staan.

“Ja, wij zijn tevreden over de samenwerking met RICOH | Business Center Noord B.V. !”     

“We maken de mooiste ontwerpen op het beeldscherm, maar we willen intern het materiaal in het echt kunnen beoordelen voordat het naar de drukker gaat. Kleuren zijn belangrijk: binnen marketing & communicatie gaat het vaak om details. De RICOH PRO C5100S die RICOH | Business Center Noord B.V. ons heeft geleverd geeft ons een perfect beeld, de kwaliteit is veel beter dan de vorige opstelling.

Wij zijn dan ook zeer content met deze oplossing. Ook het contact met RICOH | Business Center Noord B.V. is prettig. Ze luisteren goed naar onze wensen, komen tijdig met een passende oplossing en dat alles binnen ons budget. Ja, wij zijn tevreden over de samenwerking met RICOH | Business Center Noord B.V. !”     

Zij gingen je voor

Marktleider in Noord-Nederland

Ons advies verbetert jouw bedrijfsprocessen

Sparringpartner met wie je samen kunt groeien

Als jij slimmer wilt werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wij geloven in de persoonlijke aanpak.

Bel mij terug
Contact
WhatsApp ons

Print en automatiseringsoplossingen voor het
MKB, corporates, scholen en overheden.