’Overleggen kan en moet effectiever’

Stichting Trajectum is een zorgorganisatie met verschillende locaties in Noord- en Oost-Nederland. Deze locaties werken nauw met elkaar samen. Met zo’n 1500 medewerkers kan je je voorstellen dat er regelmatig wordt vergaderd. Wat betekent dat voor de medewerkers?  Frank (Maatschappelijk Werker bij Stichting Trajectum) vertelt: ‘Ik vind het prettig om rechtstreeks met collega’s te kunnen overleggen.

Je hebt het over cliënten, daar hoort gewoon een persoonlijke benadering bij. Even afstemmen, overleggen. Daarvoor is mail en telefoon te afstandelijk en het lukt minder goed om een situatie in te schatten.’ Frank vindt het vervelend van de reistijd die hij kwijt is om op deze manier te kunnen overleggen. ‘De reistijd gaat ten koste van de tijd die ik aan mijn cliënten kan besteden. Dat kan en moet effectiever.’ Naast de onnodige reistijd waren de bijkomende reiskosten reden genoeg voor Trajectum om een andere vergaderoplossing te zoeken. Die oplossing vond Trajectum in het ‘digitaal vergaderen’ van RICOH | Business Center Noord B.V. !

‘Het bespaart mij veel tijd en bijkomende ‘rompslomp’ zoals declaraties van reiskosten.’

Videoconferencing bij Stichting Trajectum

Stichting Trajectum koos voor een vergaderoplossing via video: videoconferencing. Via zogenaamde whiteboards met videoconference-apparatuur is het mogelijk om met collega’s op andere locaties te communiceren. Voorwaarde is wel dat er op beide locaties een whiteboard aanwezig is. Op een aantal locaties van Trajectum is gekozen om een D5500 whiteboard van RICOH | Business Center Noord B.V. te plaatsen. Daarnaast is de apparatuur aangevuld met  P3500 videoconference-apparatuur om via het whiteboard te kunnen vergaderen en bestanden te delen.

Met als resultaat: live, simpel en snel overleggen! Medewerker Frank is er erg blij mee: ‘Het bespaart mij veel tijd en bijkomende ‘rompslomp’ zoals declaraties van reiskosten.’ Stichting Trajectum is erg tevreden met de apparatuur en service van RICOH | Business Center Noord B.V. ‘Ook tijdens de uitrol van deze nieuwe apparatuur stond RICOH | Business Center Noord B.V. voor Stichting Trajectum klaar. RICOH | Business Center Noord B.V. biedt ons hiermee de vergaderoplossing die wij zochten!’

Zij gingen je voor

Marktleider in Noord-Nederland

Ons advies verbetert jouw bedrijfsprocessen

Sparringpartner met wie je samen kunt groeien

Als jij slimmer wilt werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wij geloven in de persoonlijke aanpak.

Bel mij terug
Contact
WhatsApp ons

Print en automatiseringsoplossingen voor het
MKB, corporates, scholen en overheden.