Beveiligdprinten
Beveiligdprinten

Slimme, veilige printoplossing: de voordelen van follow-me

Een follow-me & security oplossing is onmisbaar voor elke organisatie die op zoek is naar een efficiëntere en veiligere manier van printen. Met deze oplossing kun je printopdrachten op elk moment en op elke printer of multifunctional ophalen, en tegelijkertijd biedt het een prettige en eenvoudige bediening van het apparaat. Voor IT-afdelingen is het een uitkomst, omdat het voor een eenvoudiger beheer van apparatuur, gebruikers, queues, implementatie en onderhoud zorgt.

Wat is een follow-me oplossing?

Een follow-me oplossing is een systeem waarbij je printopdrachten pas worden vrijgegeven en afgedrukt nadat je daarvoor toestemming hebt gegeven via authenticatie op de printer of multifunctional zelf. Dit gebeurt op basis van een inlogmethode zoals een pincode, gebruikersnaam en wachtwoord, pasje of druppel/tag. Daarnaast volgt de printopdracht je, zodat deze op elke machine opgehaald kan worden.

Voordelen van een follow-me oplossing

  • Verlaging van printkosten
  • Snellere en efficiëntere processen en bediening
  • Verhoging van document- en databeveiliging
  • AVG-proof printen
  • Eenvoudig en tijdbesparend beheer
  • Duurzamer werken en beter voor het milieu

Onze oplossingen

Wij bieden diverse follow-me oplossingen aan, diverse (cloud) follow-me oplossingen aan, waaronder RICOH Streamline, RICOH Smart Integration, KOFAX ControlSuite of PaperCut. Deze applicaties zijn ontworpen om verspilling en kosten te verminderen, documentbeveiliging te verbeteren en het printgedrag in de organisatie te verbeteren. KOFAX ControlSuite en Papercut zijn merkonafhankelijke oplossingen waarmee bedrijven hun print-, scan- en kopieergedrag kunnen bijhouden, verantwoorden, factureren, beveiligen en controleren. Beide oplossingen zijn zeer schaalbaar en ondersteunen bijna alle merken printers en multifunctionals op de markt.

Demonstratie aanvragen

Ben je benieuwd naar de voordelen van een follow-me oplossing voor jouw organisatie? Wij informeren en adviseren je graag en geven je graag een demonstratie van onze oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Specialisten spreken?

Eén van onze

Even bellen en je hebt ons het snelste te pakken.

0850 685 090
Whats app ons

Liever even verder kijken?

Zij gingen je voor

Marktleider in Noord-Nederland

Ons advies verbetert jouw bedrijfsprocessen

Sparringpartner met wie je samen kunt groeien

Als jij slimmer wilt werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wij geloven in de persoonlijke aanpak.

Bel mij terug
Contact
WhatsApp ons

Print en automatiseringsoplossingen voor het
MKB, corporates, scholen en overheden.