Documentarchivering

Kunt u een belangrijk document niet vinden, juist als een klant belt? Is uw archief slecht doorzoekbaar, waardoor het veel tijd kost om een juist document terug te vinden? Vervelend, maar er zijn oplossingen. Modern document-archivering levert u veel voordeel op.

Met de oplossingen van RICOH | Business Center Noord B.V. kunt u al uw documenten scannen, verwerken en archiveren binnen uw bedrijfsapplicatie(s). Het scannen, controleren en opslaan van de documenten gebeurt via een overzichtelijk scherm. Met behulp van vooraf ingestelde parameters worden uw documenten op de juiste locatie geplaatst en opgeslagen.

“Nakomen van beloften en uitstekende service!”

Kinderopvang Dronten

Een verbinding met het gebruikte bronsysteem maakt het mogelijk om vanaf het display van een MFP direct de juiste relatie of het gewenste project te selecteren. U kunt uw gescande documenten meteen achter de gekozen relatie/project plaatsen. Zo houdt u alle relevante informatie eenvoudig binnen uw bedrijfsapplicatie(s). De documenten zijn voor de bevoegde gebruiker van de applicatie inzichtelijk. Overal en altijd!

Kom in contact

Dit vind je vast ook interessant!

Zij gingen je voor

Marktleider in Noord-Nederland

Ons advies verbetert jouw bedrijfsprocessen

Sparringpartner met wie je samen kunt groeien

Als jij slimmer wilt werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wij geloven in de persoonlijke aanpak.

Bel mij terug
Contact
WhatsApp ons

Print en automatiseringsoplossingen voor het
MKB, corporates, scholen en overheden.