Word jij onze nieuwe

Bcn Sales Pro

RICOH Noord & Midden Nederland zoekt een nieuwe salespro. Niet zomaar een salespro. Maar iemand die uit het juiste hout is gesneden, succesvol wil zijn en de ambitie heeft om de beste salespro te zijn van het noordelijk halfrond. De ideale gesprekspartner die met oprechte interesse de juiste vragen stelt. Als nieuwe salespro zul je grotendeels gefocust zijn op sales van print- en scanoplossingen. Met als doel ‘klanten helpen efficiënter te werken’. Wat ons zo uniek maakt is dat we een bijzondere sales spirit hebben. We hebben een informele organisatiecultuur maar zijn behoorlijk competitief ingesteld en houden van winnen! Vergelijk het met voetbal. Gedeeltelijk zal het individueel zijn, maar de kracht zit hem in het team. Dus wil je salespro worden en pas jij in het gezelligste en meest krachtige sales team van Nederland? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Wil je een kleine sfeerimpressie? Bekijk dan snel de video!

Solliciteer hier

eigenschappen van onze salespro

01

Altijd voor succes

Jouw motto is ‘Go hard or go home!’. Je laat je niet uit het veld slaan en ziet in een tegenslag alleen maar uitdaging. Je hebt een doel en werkt er hard voor om deze te bereiken. Zelfbewust zijn en groot dromen, dat zijn elementen die je verder brengen in dit werk.

02

Jij Improviseert

Je denkt snel, bent creatief, past je eenvoudig aan en weet hoe je kansen moet pakken. Wanneer er zich een probleem voor doet weet je dit met gezond verstand op te lossen. Je hebt lef, durft beslissingen te nemen en bent volhardend.

03

Een Teamplayer

Een goede teamplayer heeft zelfkennis. Je weet wat je sterke en zwakke punten zijn en weet daardoor soms het voortouw te nemen of even op de achtergrond plaats te nemen. 

onze vacatures

Wat ga je doen?

Als fulltime accountmanager in Almere ga je aan de slag op een nieuw te openen vestiging in Almere! Het is onder andere aan jou de taak om nieuwe klanten binnen te halen in de regio Flevoland & Utrecht. Met jouw liefde voor sales weet jij als geen ander hoe je jouw eigen agenda vult met afspraken bij klanten en prospects. Heb je een afspraak gemaakt? Dan stap jij in je eigen leaseauto en sta je binnen no time bij de klant op de
stoep om kennis te maken. Je inventariseert de (digitale) processen bij de klant door de juiste vragen te stellen en aandachtig te luisteren. Uiteindelijk kom jij met een advies en weet je geheel zelfstandig (wellicht de eerste paar maanden in samenwerking met een collega) de klant binnen te halen en de deal te sluiten.

Wij houden ons bezig met het efficiënter inrichten van werkprocessen door onder andere print, kopieer en scanoplossingen. Het grote succes van het huidige salesteam heeft geresulteerd in de opening van een nieuwe vestiging. Heb je al veel ervaring in de sales? Dan is er een mogelijkheid om mee te denken over het opzetten van de vestiging. De accountmanagers die er werken vormen samen een hechte groep en
vieren alle succes samen. Doordat jij net zo fanatiek bent gaan jullie samen voor de beste prestaties.

Om kennis over ons en de producten op te doen wordt er voor een goede onboarding gezorgd. Wij zijn erg flexibel dus als jij op de vrijdagmiddag al flink wat deals hebt gedaan kan je rustig wat eerder afsluiten en vroeg het weekend ingaan! De vestiging zal volgens planning uiterlijk per 1 september open gaan. Tot die tijd zul je op de vestiging in Drachten en thuis aan de slag kunnen.

Wat wij bieden :

 • Je krijgt een mooi salaris tussen de €2500,- en €3000,- per maand;
 • De mogelijkheid op bonussen tot wel €10.000,- per jaar;
 • Een mooie laptop, telefoon (iPhone) en een lease auto (ook voor privégebruik met tankpas);
 • Je mag werken in een super hecht en informeel team;
 • Betrokkenheid bij het opstarten van een nieuwe vestiging;
 • Samen de successen vieren met leuke uitstapjes!

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma; in een commerciële richting;
 • Je gaat voor het maximale resultaat en je bent punctueel ingesteld;
 • Jij weet hoe je nieuwe klantrelaties opbouwt;
 • Je bent een goede luisteraar en stelt de juiste vragen;
 • Je hebt een rijbewijs
Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als fulltime accountmanager in Drachten is het aan jou om nieuwe klantrelaties op te bouwen. In het begin doe je dit veel telefonisch. Je plant afspraken in en bouwt zo je eigen klantenbestand op. Met jouw drive voor sales en het behalen van targets haal jij de ene na de andere klant binnen! Als je een afspraak hebt, ga je de weg op (met je eigen leaseauto) om klanten te bezoeken!  Je inventariseert de digitale processen bij de klant door de juiste vragen te stellen en aandachtig te luisteren. Aan jou de taak om de handtekening op papier te krijgen. Prijsonderhandeling? Ook helemaal jouw verantwoordelijkheid! Ondernemerschap is in deze functie dus hartstikke belangrijk. 

De opdrachtgever staat bekend als bekende leveranciers van printers en kopieermachines. Maar niet alleen dat! Als accountmanager in Drachten bied je een complete IT dienstverlening aan. Het team bestaat uit de beste verkopers van Nederland! Er heerst een informele sfeer waar met zijn allen keihard gewerkt wordt. De successen worden samen gevierd door uitstapjes en als het wat minder gaat zal er ook grondig gekeken worden naar hoe het beter kan. Het team is ontzettend fanatiek en gaan door het dak als er een nieuwe sale gemaakt is. Doordat jij zelf ook fanatiek en energiek bent pas je hier perfect tussen.

Je wordt natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. Je krijgt een uitgebreide onboarding en leert zo de producten, diensten én organisatie kennen. Het betreft een fulltime functie en de werktijden zijn van 8:30 uur tot 17:00 uur. Heb je op vrijdagmiddag al top gescoord? Dan staat het je vrij om vroeg af te sluiten en lekker het terras op te gaan!

Wat wij bieden:

 • Je krijgt een mooi salaris tussen de €2500,- en €3000,- euro per maand;
 • Bonussen die kunnen oplopen tot €10.000,- per jaar;
 • Je krijgt een laptop, telefoon (iPhone) en een auto (ook voor privégebruik met tankpas);
 • Een super hecht en informeel team;
 • Successen worden samen gevierd door onder andere een jaarlijkse trip naar het buitenland!

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma; in een commerciële richting;
 • Je bent in staat goed te luisteren en stelt de juiste vragen;
 • Je bent resultaatgericht en punctueel;
 • Je doet niets liever dan nieuwe relaties opbouwen met klanten;
 • Je hebt een rijbewijs.
Solliciteer direct

Ben jij onze
salespro?

Solliciteer direct!

 • CV

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB.