“Ze denken proactief mee en hun oplossingen bieden veel toegevoegde waarde!”

Stichting Sport Fryslân is hét sportkenniscentrum van Friesland. Stichting Sport Fryslân zet haar expertise in om sporten en bewegen mogelijk te maken voor alle Friezen. Daarnaast is Stichting Sport Fryslân de werkgever voor 500 trainers van 300 Friese sportverenigingen. Dit vergt veel administratief werk op het gebied van dossierbeheer. Tot 2014 werden de contracten van trainers in twee HR-systemen beheerd. De documenten werden allemaal handmatig gescand en per e-mail intern verstuurd. Deze werkwijze was erg tijdsintensief en slokte veel schijfruimte op. Ook de kans op het maken van fouten was hoog.

“Ja, we zijn blij met deze scanoplossing én de samenwerking met Ricoh | Business Center Noord B.V. Ze denken proactief mee en hun oplossingen bieden veel toegevoegde waarde!”

Oplossingen bieden veel toegevoegde waarde!
“Ricoh | Business Center Noord B.V. heeft ons geattendeerd op een efficiëntere oplossing. Met slimme software scannen we documenten nu automatisch naar het vooraf ingestelde dossier. De documenten die AFAS aanmaakt bevatten een QR code die dit mogelijk maakt. Het bespaart ons veel tijd en het werkt nagenoeg foutloos. Natuurlijk blijven er documenten die handmatig moeten worden gescand, maar ook deze kunnen we nu veel efficiënter verwerken. Ja, we zijn blij met deze scanoplossing én de samenwerking met Ricoh | Business Center Noord B.V. Ze denken proactief mee en hun oplossingen bieden veel toegevoegde waarde!”

Zij gingen je voor

Marktleider in Noord-Nederland

Ons advies verbetert jouw bedrijfsprocessen

Sparringpartner met wie je samen kunt groeien

Als jij slimmer wilt werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wij geloven in de persoonlijke aanpak.

Bel mij terug
Contact
WhatsApp ons

Print en automatiseringsoplossingen voor het
MKB, corporates, scholen en overheden.